kleur in huis

kleur in huis

Kleur kan zoveel doen voor je huis en je gemoedstoestand. Kleur verrast, maakt je blij en is vooral heel persoonlijk, want iedereen heeft zo zijn eigen associatie met een bepaalde kleur. En kleur in huis is helemaal hot! Je ziet het in veel collecties van toffe woonmerken voorbijkomen. Wij zijn helemaal happy met de nieuwe collectie van New Routz, waarin kleur met een ‘seventies vibe’ wordt omarmd. Je huis krijgt gewoon extra pit met een terra-kleurige kast als blikvanger in je woonkamer!

Back to nature met olijfgroen

Met een olijfgroene vitrinekast haal je op een subtiele wijze een stukje natuur in huis. Groen geeft rust, maar is zeker niet saai. Combineer het met houttinten, marmer en veel planten. Het resultaat? Een natuurlijk en harmonieus geheel, waar je je helemaal thuisvoelt.

Speels met vegrijsd roze

Roze als kleur in het interieur hoeft niet meteen te betekenen dat je in een snoepwinkel hoeft te wonen! Toch zorgt roze altijd voor een vrolijke en speelse noot in huis. New Routz heeft een prachtige vergrijsde tint ontwikkeld die niet mierzoet is, maar juist een beetje stoer blijft, zeker in combinatie met andere vergrijsde tinten en zwart. Een knipoog naar de seventies en helemaal van nu!

Aards en warm met Terra

Met warmrode tinten in je interieur gaat de temperatuur omhoog. In het woord terra schuilt natuurlijk onze eigen planeet en verwijst in het kleurenspectrum naar aardse kleurtonen. Met de kleur terra wordt je huis warm en roept geborgenheid op. Wij zijn helemaal verliefd op deze kleur, want het zorgt voor pit in huis zonder dat het overschreeuwt. Combineer het met zwart en zachte materialen voor een warme, beetje etnische sfeer.

Lees ook...