Je eigen relaxplekje

Je eigen relaxplekje

Je dag zit erop, het werk is gedaan, even tijd voor jezelf met een goed boek of ontspannen achteroverleunen terwijl je favoriete serie wordt afgespeeld. Klinkt fijn toch? Het is dus de hoogste tijd om je eigen relaxplekje te creëren voor een welverdiend ontspanningsritueel. En dat begint volgens ons met een supercomfortabele fauteuil, helemaal voor jezelf! We tonen je hier enkele topexemplaren, perfect voor het creëren van jouw relaxplekje in huis.

Een troon in huis

Relaxen is één ding, maar dat een fauteuil moet stralen in je interieur is volgens ons net zo belangrijk. Met Julius heb je beide elementen getackeld, want met deze fauteuil zit je als een keizer op je eigen troon! Subtiel detail: je kunt zelfs de rugleuning bijstellen. Of wat dacht je van de ronde fauteuil Candy? De naam zegt eigenlijk al genoeg, want met deze trendy blikvanger haal je een stukje snoepgoed in huis die ultiem lekker zit!

 

Draaien maar

Jezelf even wegdraaien van alle hectiek is af en toe noodzakelijk en eigenlijk ook best praktisch, want je kunt zelf bepalen waarnaar je kijkt terwijl je aan het relaxen bent. Als je tijdens je relaxmomentje wilt genieten van het uitzicht op je tuin of vanuit je raam, dan draai je de fauteuil gewoon die kant op! Sowieso is draaien met je stoel op zichzelf al een ontspannende bezigheid. Hier zie je enkele stijlvoorbeelden in stoer leer of zacht velvet.

 

Natuurlijk luchtig

Een beetje lucht in je interieur kan geen kwaad. Wil je niet een volumineuze fauteuil in je woonkamer die superveel ruimte in beslag neemt? Ga dan voor een wat luchtiger exemplaar met een natuurlijke uitstraling. Met een kussen en een plaid maak je zo’n fauteuil in een handomdraai lekker comfortabel. Hier zie je fauteuils met zittingen van touw, rotan en webbing; allemaal met een transparante uitstraling. Ook handig: ze zijn superlicht, zodat je ze makkelijk kunt verplaatsen naar je balkon, tuin of terras!