Industriële kasten

Industriële kasten met een zachte uitstraling

Stoer en verfijnd

Vitrinekasten van ijzer en glas met een verfijnd karakter, bestaan ze? Ja! Met de kasten Detroit, Washington en Seattle laten we je zien dat industriële kasten perfect passen in een eigentijds interieur. Het zijn echte blikvangers, zeker in een opvallende kleur als Terra of Grey lilac! 

Detroit

Een echte designklassieker van New Routz. Hij heeft de looks van een traditionele, ambachtelijke vitrinekast en is uitgevoerd in ijzer en glas. Door de perfecte maatvoering en klassiek-industriële details zoals de handgrepen is Detroit echt een mooimaker in huis. Je hebt bovenin, achter glazen deuren, superveel ruimte om al je serviesgoed in uit te stallen en beneden kun je alles wat je niet wilt laten zien, verbergen achter dichte deuren van ijzer.

Wij vinden hem in het wit echt helemaal geweldig!  Je zou niet zeggen dat hij van ijzer is gemaakt, hij oogt heel fris en zacht. In het zwart uitgevoerd, is Detroit heel stoer en mannelijk. Kies zelf jouw kleur!

Washington

Washington is ideaal qua formaat als je geen ruimte hebt voor een grote vitrinekast. Hij is misschien niet zo groot, maar hij springt wel in het oog vanwege het opvallende design. De smalle openslaande deuren en het klassieke sluitwerk geven de kast de uitstraling van een Frans appartement.

In het wit heeft hij een romantische uitstraling, perfect voor een stijlvolle en tijdloze inrichting. Hou je meer van een stoere uitstraling? Dan ga je voor zwart. Liever een trendy kleur? De 1-drs Washington is ook in het Grey lilac verkrijgbaar!

Seattle

Deze vitrinekast is moderner, heeft minder uitgesproken details en qua belijning is Seattle strakker. Hij heeft een modern klassieke uitstraling die goed past in een minimalistisch interieur met een rustige sfeer. Wij vinden dat hij iets Japans heeft hierdoor. Ook de Seattle is niet heel groot, dus makkelijk inzetbaar in kleinere woonkamers. Of zet er twee naast elkaar en maak een statement!

In een omgeving met veel strak design is de Seattle in het zwart of wit de perfecte kast voor een stoere aanvulling in je woonkamer. Geef je hem een kleur, dan is hij een echte eye-catcher die je woning opvrolijkt! Laat je verrassen door wat kleur doet voor deze fraai vormgegeven wandkast van New Routz.

Industriële kasten

Lees ook...