Start fresh & organize!

Maak je huis weer klaar voor het najaar

Goed begin van het najaar

De vakanties zijn voorbij, we starten weer fris aan onze job en misschien zijn de kids weer naar school. Een opruimrondje door het huis is dan ook niet zo’n verkeerd idee, toch? Alles georganiseerd en klaarmaken voor het komende najaar geeft ook weer ruimte in het hoofd. Een nieuwe kast biedt de uitkomst!

Mooi & functioneel

Wil je pronken met je dierbare en kostbare bezittingen? Ga dan voor een vitrinekast! Het fijne aan een vitrinekast is dat je alle spulletjes kan opbergen achter de deuren en dat je juist de mooiste accessoires in het zicht kan tonen. Wat dacht je van vitrinekast Detroit in modern olijfgroen of in de prachtige zandkleur. Of ga je voor een strak designeffect met het dressoir Samuel in eiken, samen met de vitrinekast Jordan?

Dressoir Detroit

Scandinavische eenvoud

Lichte houtsoorten zijn onmisbaar in ieder Scandinavisch interieur. Hou jij van de Scandinavische woonstijl? Ga dan voor vakkenkast Oakley. En misschien zelfs wel twee naast elkaar voor een wandvullende blikvanger, waar je een stilleven mee kunt maken door de vakken in te vullen met mooie accessoires. Kom je er niet helemaal uit? Laat je dan adviseren door onze stylisten. Een gratis afspraak is zo gemaakt. Start fresh & organize!

Shop de look:

Wil je ook een georganiseerd interieur? Hieronder vind je de perfecte kasten om jouw interieur te organizen. De blikvanger is toch wel de vitrinekast Detroit in de prachtige kleur olijfgroen of onze nieuwe zandkleur. Wil je een open kast? Ga dan voor vakkenkast Indi. Deze kast biedt ruimte genoeg voor alle mooie items.

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.