Hot & spicy

Hou je van een pittig interieur? Ga dan voor de kleur mosterdgeel

Mix it up

Hou je van een interieur waar het altijd zomer is en die spontaan een glimlach op je gezicht tovert? Ga dan voor kleur in huis! In deze kleurrijke setting is de mosterdgele bank het stralende middelpunt geworden.

Bank Organic musterd - mosterdgeel interieur

Zonnetje in huis

We gingen niet voor veilig met de kleurkeuze voor de wand, want het interieur moest écht knallen. Het thema heet niet voor niets ‘Hot & spicy’. Het werd een betoverende lilatint. En zeg nou zelf, van deze spannende combinatie word je toch direct vrolijk? Om geen ‘Alice in Wonderland’ te creëren, zijn het de meubels in stoer zwart, hout en keramiek die voor warmte en huiselijkheid zorgen. En mooie, abstracte kunst aan de wand houdt het gewaagde lila ook een beetje in het gareel.

Bank Organic - mostergeel 2
Bank Organic musterd - mosterdgeel interieur

Shop de look:

Vind je kleuren aanbrengen in je interieur een beetje eng? Laat je dan adviseren door een stylist, want met de juiste combinatie die past bij jouw persoonlijkheid (en de rest van je interieur uiteraard) kun je jouw woonkamer een stukje pittiger maken. Ben je net als wij ook gek op organische, ronde vormen en wil je een echte blikvanger in huis? Ga dan voor de bank Organic. Hij is in heel veel kleuren leverbaar, maar mosterdgeel is stiekem onze favoriet. Combineer hem met de salontafel Solo. Het keramische tafelblad geeft je interieur een natuurlijk tintje en zorgt voor wat extra warmte in huis. Geef je interieur een eigentijdse boost en shop de look Hot & spicy!

Lees ook...