Home retreat

Home retreat

De dagen worden korter en de temperaturen schieten weer omlaag. Maak je huis klaar voor het najaar en ga voor een warm kleurenpalet en sprekende, natuurlijke materialen: plaids op de bank, een warm vloerkleed voor je voeten en knusse woonaccessoires die een behaaglijk gevoel geven. Home retreat noemen wij het.

Warmtemakers

Ga voor sprekende materialen zoals marmer, verweerd hout, grove, aaibare stofstructuren en accessoires met een vintage uitstraling. Je interieur voelt direct warmer. Een vloerkleed is bijvoorbeeld een instant warmtemaker in huis. Kussens en plaids in warme aardetinten versterken de geborgen sfeer.

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.