home refresh

Home refresh

Het is weer tijd voor een refresh van je interieur en je te omhullen met warmte, zodat je huis aanvoelt als een warme nest. Winter proof dus. Je huis is in feite een oplaadstation, warmte is een super krachtbron waarmee je jezelf kunt opladen, en dat is best handig nu de dagen steeds korter en killer worden.

Dit seizoen zorgen aardse, warme kleuren, klassiek-modern design (we love mid-century design!) en zachte materialen voor voor de warme touch in je interieur, We zien de terugkeer van het wandkleed (dit creëert letterlijk warme) en heel veel retro design in combinatie met unieke, nostalgische objecten. Een oude kist met laden uit India in prachtig modderbruin, combineert perfect met eigentijdse fauteuil en een hoogpolig vloerkleed in een diepbruine tint. Ons advies voor dit seizoen: laad jezelf op met de warmte van je huis! Ons team van splitsen staat trouwens voor je klaar om je te helpen met het winter proof maken van je interieur. Enjoy the season!

 

Warm nest

Een wandkleed als knipoog naar de jaren vijftig, zorgt voor instant effect: het is een heus kunstwerk aan de muur en een warmtemaker. De hoekbank in een zachte velvetstof in combinatie met warm textiel zoals kussens en plaids in herfstige tinten, maken van je woonkamer een warm nest.

Lees ook...