Stijlvol binnenkomen

Maak van je hal een warm welkom

Een warm welkom

De hal is dé plek waar je thuis komt en waar je bezoek ontvangt. Vaak is het een smalle verkeersruimte waar iedereen doorheen loopt en een ruimte waar vaak weinig aandacht aan besteed wordt. Zonde! Want met een stijlvolle aankleding van de hal zorg je echt voor een warm welkom en ben je binnen 1 stap achter de deur écht thuis. 

Kapstok5557-Edit.jpg

Decoratief vs praktisch

De hal is natuurlijk niet alleen functioneel, zoals het ophangen van de jassen, opbergen van je winteraccessoires en sleutels. Hij moet er ook stylish uitzien, het is immers het eerste wat je bezoekers van je huis zien!  Een hal is meestal smal, daarom is het goed om met de hoogte te werken. Mutsen en sjaals berg je stijlvol én ruimtebesparend op in mooie handgemaakte manden. Als je functioneel en decoratief op slimme wijze combineert wordt de hal super praktisch en stijlvol!

Het luchtige design van de stalen sidetable Andy zorgt ervoor dat de ruimte rustig blijft ogen en biedt dan ook ruimte voor een mooi pronkstuk, zoals deze lamp van HKliving. De industriële kapstok geeft de hal een stoer randje.

Creëer de juiste sfeer

Door het kiezen van lichte tinten maak je de hal ruimtelijker. Maak het dus niet te donker, zodat het allemaal krap aanvoelt. Gebruik hetzelfde kleurenpalet van je woonkamer zodat de hal in het verlengde ligt en alles als één geheel aanvoelt. Daarnaast kan een mooie spiegel uiteraard niet ontbreken. De ruimte oogt ook groter! Ga hierbij eens voor een grote ronde spiegel en doorbreek de rechte lijnen in jouw (smalle) hal. Maak het af met een vloerkleed en je zult ervaren dat jouw entree gelijk een stuk warmer aanvoelt. Laat je gasten maar komen!

image0_0003_Laag-2

Shop de look

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.