Golden moments​

Het perfecte decor voor het maken van mooie herinneringen ​

Knus met een gouden randje​

Nog een paar weken en het is zover: kerstmis! De een krijgt kriebels en de ander een beetje stress, maar als het moment daar is, zijn het toch bij uitstek dé dagen om het extra gezellig te maken thuis. Ga je zelf kokkerellen of maakt iedereen een gerechtje? Een mooie kerstsetting mag natuurlijk niet ontbreken. De kersttafel moet gewoon shinen om gouden momenten te creëren. Wij gingen voor Scandinavisch met een retro twist en voor wat sparkling, een toefje goud. Wil je ook zo’n kerstdecor om mooie momenten mee te beleven? Ho ho ho! Shop the X-mas look!  

Gouden ingrediënten

Vier je het klein of juist heel groots, een mooie eettafel kan niet ontbreken. Wij kozen de tafel Veronica. Het diepbruine tafelblad is een perfecte basis voor een geslaagde tafelsetting. We maakten het plaatje compleet met een palet van warme, aardse tinten en een toefje goud hier en daar. Jingle all the way met het retro servies van HK Living, kandelaren van gekleurd glas en een kerstboompje als centerpiece!

Shop the X-mas look

Ga je ook voor Scandinavisch met een retro twist en een gouden randje? Hier zijn onze gouden ingrediënten. Let’s make memories!

Lees ook...

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.

vt wonen and design beurs

vt wonen& design beurs vt wonen&design beurs 2023 Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug naar de vt wonen&design beurs 2023! Onze stand van 100m2, stond helemaal in het teken van “Wonen in jouw stijl”. Samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones hebben we unieke stijlcollecties samengesteld. In ons huis op de beurs vond je dan ook een totaalpresentaties van meubels, tegels, behang en verf in één woonstijl. Op de vt wonen&design beurs kreeg je alvast een voorproefje van deze unieke samenwerking. Wonen in jouw stijl Wij kijken met een positieve blik terug op de

Histor

Verf Met kleur komt een interieur tot leven Samen met de verfcollecties va Histor komen onze interieurs tot leven. Uit de brede collectie hebben we een aantal kleuren geselecteerd die naadloos aansluiten op onze visie op wonen. Het toegepaste kleurenpalet vormt de basis voor de invulling van het interieurplan en met deze collectie kunnen we een compleet interieur realiseren waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Histor is toch wel dé specialist en trendsetter op het gebied van kleur en levert al jarenlang verf van een hoogwaardige kwaliteit. Nieuw Creative centre In het Creative centre van Het