Golden moments

Het perfecte decor voor het maken van mooie herinneringen

Knus met een gouden randje

Nog een paar weken en het is zover: kerstmis! De een krijgt kriebels en de ander een beetje stress, maar als het moment daar is, zijn het toch bij uitstek dé dagen om het extra gezellig te maken thuis. Ga je zelf kokkerellen of maakt iedereen een gerechtje? Een mooie kerstsetting mag natuurlijk niet ontbreken. De kersttafel moet gewoon shinen om gouden momenten te creëren. Wij gingen voor Scandinavisch met een retro twist en voor wat sparkling, een toefje goud. Wil je ook zo’n kerstdecor om mooie momenten mee te beleven? Ho ho ho! Shop the X-mas look!  

Gouden ingrediënten

Vier je het klein of juist heel groots, een mooie eettafel kan niet ontbreken. Wij kozen de tafel Veronica. Het diepbruine tafelblad is een perfecte basis voor een geslaagde tafelsetting. We maakten het plaatje compleet met een palet van warme, aardse tinten en een toefje goud hier en daar. Jingle all the way met het retro servies van HK Living, kandelaren van gekleurd glas en een kerstboompje als centerpiece!

Shop the X-mas look

Ga je ook voor Scandinavisch met een retro twist en een gouden randje? Hier zijn onze gouden ingrediënten. Let’s make memories!

Lees ook...