Een opgeruimde lente

praktische stijltips
een opgeruimde lente

Alles wordt zichtbaar groener om ons heen en de ramen en deuren gaan weer open nu de temperatuur omhoogschiet. En de spreekwoordelijke frisse wind in huis begint natuurlijk met een opgeruimd interieur!

Achter gesloten deuren

Een kast met dichte deuren is ideaal om dingen uit het zicht te houden. Bovendien straalt het rust uit. Wat dacht je van een statige Chinese kast? Hiermee haal je een blikvanger in huis dat goed past bij een stijlvol klassiek interieur. En met een kast met bamboedeuren maak je absoluut een persoonlijk statement. 

De plek voor een stilleven

Kies voor een dressoir als je de lengte van je interieur wilt benadrukken. Je hebt dan ook meteen ruimte om een stijlvol stilleven te creëren met mooie accessoires. Alle rommeltjes verberg je heel praktisch achter gesloten deuren. Ga je voor stoer en industrieel of voor een natuurlijke, Scandinavische look? 

Pronken achter glas

Heb je een serviesverzameling of heel veel boeken die je in het zicht wilt houden? Ga dan voor een eigentijdse vitrinekast met glasdeuren. Creëer je persoonlijke showcase! Door een gekleurd exemplaar te kiezen, een trend die wij toejuichen, voeg je een vrolijke noot toe aan je interieur.

Open en bloot

Hou je van luchtig en transparant? Dan is een open kast perfect voor jou, hiermee kun je heel veel kanten op. Style hem op jouw manier door mooie objecten in de vakken te plaatsen. Tevens is een open kast ook handig als roomdivider. 

Lees ook...