Summer vibes

Yes, de temperaturen schieten omhoog en het vroege zomerzonnetje zorgt ervoor dat je huis zonovergoten is! Het interieur moet misschien nog wel uit de winterslaap worden gehaald, maar hoe doe je dat eigenlijk precies? We geven je enkele tips over hoe je de vroege zomer vibes in huis kan halen.

Natuurlijk en luchtig

Riet, bamboe en lichte houttinten, gecombineerd met fris linnen of katoen, pas je toe in de meubels en accessoires. Je haalt buiten naar binnen als het ware en dat geeft een heus strandgevoel. Een beetje Bohemian meets Ibiza met een vintage dressoir in stoer licht hout. Dit geeft ook direct een zomers effect, zeker in combinatie met een romantische fauteuil van riet en een bijzetter gemaakt van bamboe. Verse bloemen en planten in je woonkamer geeft de finishing touch.

Zonovergoten kleuren

De basis van je interieur houd je rustig en sereen. Dit doe je met een palet van veel wit, beige en romige tinten. Dit palet gebruik je voor de bank en de wanden. Voor een zonnig effect ga je natuurlijk voor frisse tinten die horen bij de zomer, zoals poederige pasteltinten als lichtblauw, mintgroen en zachtroze. Verwerk deze zachte kleuren in de aankleding van je interieur zoals de kussens op de bank of een vaas op tafel met daarin een heerlijk ruikend zomerboeketje vol met vrolijk gekleurde bloemen. Je huis fleurt er direct van op!

Funky dessins

Speel met verschillende patronen en dessins voor een zonnige sfeer in huis! Denk aan dessins met bloemmotieven, tropische bladeren of met een grafisch lijnenspel in frisse kleuren. Verwerk het in de kussens op de bank of ingelijste prenten aan de wand. Dus een beetje zomerse, funky dessins toevoegen aan je interieur voor het ultieme zomergevoel. Laat de zomer maar komen!

Shop:

Lees ook...

Woonstijl Classic

Woonstijl Classic Modern-chique en romantisch ‘Wonen in jouw stijl’, een uniek interieur creëren dat helemaal aansluit op jouw wensen, smaak en levensstijl, daar geloven we heilig in. Jij moet er immers wonen en je er happy in voelen. Daarom geven we het liefste een interieuradvies op maat, waarin we altijd rekening houden met alle factoren die voor jou belangrijk zijn. Onze stijlkamers zijn dan ook ingericht in verschillende woonstijlen en hebben altijd een huiselijke, inspirerende setting. Eén van die woonstijlen is Classic, waarbij alles gaat over romantiek en authenticiteit in vorm, kleur en materiaal. Hou je wel van wat romantiek

Woonstijl Urban - Het Kabinet Wonen

Woonstijl Urban

Woonstijl Urban Stylist Roos neemt je mee in de stijl Urban Op de vraag ‘Wat is jouw woonstijl?’ is volgens ons het beste antwoord ‘Mijn eigen stijl’. Ons team creëert droominterieurs, iedere dag opnieuw! Niet voor onszelf uiteraard, maar voor onze bezoekers die in een interieuradvies aangeven hoe ze het liefste willen wonen. Het zijn stuk voor stuk interieurs die aansluiten op de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. Daar gaat steeds een bijzonder en leuk traject aan vooraf, van kennismaking tot aan de daadwerkelijke tekening. Wij zijn pas happy als de bewoners dat ook zijn! Eén van onze

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.