Hoe zit jij het liefst?

Een bank kies je niet zomaar uit 

Stel je eigen droombank samen

Hoe zit jij het liefst? Op een bank met ronde vormen in een trendy retro-stijl, met een twist door 2 chaise longues met de ruggen tegen elkaar te plaatsen óf op een bank in tijdloos design met perfect zitcomfort waar je met het hele gezin op kan netflixen? Er zijn best wat dingen waarmee je rekening moet houden als je een nieuwe bank wilt aanschaffen. Wij geven je hier alvast enkele tips.

Stijl

Hoe kies je de perfecte bank die past bij jouw interieur en stijl? Wil je een wow-effect met je bank, kies dan bijvoorbeeld voor de bank Coos die met zijn afgeronde vormen en vloeiende lijnen een echte blikvanger is. Of ga voor de bank Eden, een tijdloze klassieker die je woonkamer meteen een boost gaat geven met zijn stoere, kubistische uitstraling. Wil je echt iets anders? Ga dan voor een ruime tweezitter in boucléstof. Deze aaibare, teddy-achtige stof zorgt heel subtiel voor extra pit in je interieur!

Model & opstelling

Voor de durfal: je kunt ook een bijzonder object maken van je bank, door te spelen met verschillende elementen. Een elementenbank biedt bijvoorbeeld de mogelijkheid om te spelen met de opstelling. Wissel elementen met en zonder rug- en armleuningen met elkaar af en creëer een unieke zithoek. Een hoekbank met afgeronde hockers aan de uiteinden zoals de bank Japandi is ook een heus designobject.

Zitcomfort

De kwaliteit van je bank is ook superbelangrijk, je wilt er uiteraard ook gewoon goed op zitten. De vulling en samenstelling van de materialen zijn van invloed op de kwaliteit en het zitcomfort. De één houdt van lekker stevig en wil niet onderuitgezakt zitten, terwijl de ander juist wil bankhangen op een zachte plofbank. Achter de stof van je bank schuilt namelijk een knap staaltje ambacht. Om je een idee te geven van ons aanbod hebben we een aantal mooie banken voor je geselecteerd. Deze banken zijn in veel stofkleuren en opstellingen verkrijgbaar. Zit je kleur of uitvoering er niet tussen? Getoonde banken zet zo naar je hand! 
Bank Living

WOW-Banken

Tijdloos design

Super Comfy

Laat je adviseren

Kom je er zelf niet helemaal uit? Onze woonspecialisten zijn echte bankkenners en weten alles af van banken; ze kunnen je perfect adviseren welke bank bij jou én je interieur past. Bespreek je wensen, neem foto’s mee van je woonkamer en kom vooral proefzitten, want dan weet je ook meteen of het zitcomfort aan jouw wensen voldoet.
Interieuradvies

Laat een echte bankkenner je adviseren en maak een afspraak voor een interieuradvies in onze woonwinkel. Een woonspecialist helpt je graag met het uitzoeken en samenstellen maken van jouw droombank. Tijdens het advies bieden we je praktische en creatieve oplossingen voor jouw interieur. 

Lees ook...

Early summer vibes

Early summer vibes Yes, de temperaturen schieten omhoog en het vroege zomerzonnetje zorgt ervoor dat je huis zonovergoten is! Het interieur moet

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!