Classic moods

Classic moods

Dat ronde vormen superchic zijn, bewijst de bank Coos. Wij vinden het in ieder geval echt een wow-bank! Deze bank straalt namelijk pure elegantie uit en is een opvallend object met een sculpturaal karakter. In een hoekbankopstelling steelt Coos echt de show in huis. Ben je net als wij ook zo onder de indruk en wil je een ‘classic mood’ voor je interieur? Kom langs in onze store en laat je adviseren door één van onze woonspecialisten, zij kunnen je alles vertellen over de stofmogelijkheden en verkrijgbare opstellingen.

Bank coos

De open en charmante vormen van model Coos zijn uniek. De rond aflopende armen verlengen de bank optisch en nodigen uit plaats te nemen. Verkrijgbaar in vele mooie stoffen en keuze uit diverse elementen en hockers met dezelfde ronde vorm.

Lees ook...

Early summer vibes

Early summer vibes Yes, de temperaturen schieten omhoog en het vroege zomerzonnetje zorgt ervoor dat je huis zonovergoten is! Het interieur moet

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!