Binnenkijken bij een gemoderniseerde woonboerderij​

Gezien op RTL4 bij De Perfecte Verbouwing ​

Marco & Lisa​

In augustus 2016 verruilde Marco (50) en Lisa van Dijk (49), samen met zoons, Tristan (11), Senna (15) en Lucas (20) hun stadse leven voor het Veluwse platteland. Het gezin werd op slag verliefd op een ruime woonboerderij uit 1920 in Emst. Helaas was de indeling flink gecompliceerd, dus schakelde het gezin hulp in van de architecten van De Perfecte Verbouwing. In het tv-programma maken twee architecten een schitterend ontwerp voor de woning. Uiteindelijk kiezen Marco en Lisa één ontwerp uit en gaan daarmee aan te slag. De woonkamer, woonkeuken, eethoek, badkamer en slaapkamers krijgen een nieuwe plaats en er volgt een mooie aanbouw.

De woonkamer

Het interieur​

Een nieuw interieur kon natuurlijk niet ontbreken. In het verleden vielen Marco en Lisa al een keer voor de oude unieke kasten bij Het Kabinet, dus besloten ze weer terug te gaan naar onze woonwinkel. Het doel was: een fijne gezinsbank, een zacht vloerkleed een industriële kast voor in de keuken, barstoelen voor aan het kookeiland en heel veel aankleding aanschaffen om het interieur warm en persoonlijk te maken. 

De keuken

Een waardevol interieuradvies​

De woonstijl van Marco en Lisa is een fijne mix tussen modern-landelijk en industrieel. Daarnaast houden ze van grof verweerde materialen en unieke meubels en accessoires. En daar kon onze interieurstylist Susanne wel wat mee. “Tijdens het winkelbezoek heb ik vooral advies gegeven over hoe je de woonkamer en keuken zo ruimtelijk mogelijk kan inrichten en we hebben samen gekeken naar wat oude, unieke exemplaren ter decoratie.” zegt Susanne. Kun jij wat hulp gebruiken met de inrichting en de stijl van je interieur? Maak dan nu een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze stylisten.

Shop de look

Ben je ook gevallen voor de meubels en accessoires van Marco & Lisa? Shop dan hieronder de look en bekijk hier de complete aflevering.

Lees ook...

Woonstijl Classic

Woonstijl Classic Modern-chique en romantisch ‘Wonen in jouw stijl’, een uniek interieur creëren dat helemaal aansluit op jouw wensen, smaak en levensstijl, daar geloven we heilig in. Jij moet er immers wonen en je er happy in voelen. Daarom geven we het liefste een interieuradvies op maat, waarin we altijd rekening houden met alle factoren die voor jou belangrijk zijn. Onze stijlkamers zijn dan ook ingericht in verschillende woonstijlen en hebben altijd een huiselijke, inspirerende setting. Eén van die woonstijlen is Classic, waarbij alles gaat over romantiek en authenticiteit in vorm, kleur en materiaal. Hou je wel van wat romantiek

Woonstijl Urban - Het Kabinet Wonen

Woonstijl Urban

Woonstijl Urban Stylist Roos neemt je mee in de stijl Urban Op de vraag ‘Wat is jouw woonstijl?’ is volgens ons het beste antwoord ‘Mijn eigen stijl’. Ons team creëert droominterieurs, iedere dag opnieuw! Niet voor onszelf uiteraard, maar voor onze bezoekers die in een interieuradvies aangeven hoe ze het liefste willen wonen. Het zijn stuk voor stuk interieurs die aansluiten op de wensen en behoeften van de (toekomstige) bewoners. Daar gaat steeds een bijzonder en leuk traject aan vooraf, van kennismaking tot aan de daadwerkelijke tekening. Wij zijn pas happy als de bewoners dat ook zijn! Eén van onze

Eijffinger behang_Het Kabinet Wonen

Wonen In Jouw Stijl

WONEN IN JOUW STIJL Creëer het met verf, behang, vinylvloeren, tegels én meubels Wonen in jouw stijl Droom je van een volledig gecoördineerd interieur, een totaalplaatje waarin alles perfect op elkaar en jouw eigen stijl is afgestemd? Vanuit onze passie voor en visie over wonen hebben we samen met Eijffinger, Histor en Douglas & Jones nieuwe stijlcollecties samengesteld, waarmee we complete interieurs kunnen realiseren in één woonstijl. Jouw stijl.  Maak een afspraak Creative centre In het hart van onze winkel hebben we een Creative centre gerealiseerd, een atelier waar alle dingen die we mooi vinden en interieurs mee maken, samenkomen.