Binnenkijken bij een gemoderniseerde woonboerderij

Binnenkijken bij een gemoderniseerde woonboerderij

Gezien op RTL4 bij De Perfecte Verbouwing

Marco & Lisa

In augustus 2016 verruilde Marco (50) en Lisa van Dijk (49), samen met zoons, Tristan (11), Senna (15) en Lucas (20) hun stadse leven voor het Veluwse platteland. Het gezin werd op slag verliefd op een ruime woonboerderij uit 1920 in Emst. Helaas was de indeling flink gecompliceerd, dus schakelde het gezin hulp in van de architecten van De Perfecte Verbouwing. In het tv-programma maken twee architecten een schitterend ontwerp voor de woning. Uiteindelijk kiezen Marco en Lisa één ontwerp uit en gaan daarmee aan te slag. De woonkamer, woonkeuken, eethoek, badkamer en slaapkamers krijgen een nieuwe plaats en er volgt een mooie aanbouw.

De woonkamer

Het interieur

Een nieuw interieur kon natuurlijk niet ontbreken. In het verleden vielen Marco en Lisa al een keer voor de oude unieke kasten bij Het Kabinet, dus besloten ze weer terug te gaan naar onze woonwinkel. Het doel was: een fijne gezinsbank, een zacht vloerkleed een industriële kast voor in de keuken, barstoelen voor aan het kookeiland en heel veel aankleding aanschaffen om het interieur warm en persoonlijk te maken. 

De keuken

Een waardevol interieuradvies

De woonstijl van Marco en Lisa is een fijne mix tussen modern-landelijk en industrieel. Daarnaast houden ze van grof verweerde materialen en unieke meubels en accessoires. En daar kon onze interieurstylist Susanne wel wat mee. “Tijdens het winkelbezoek heb ik vooral advies gegeven over hoe je de woonkamer en keuken zo ruimtelijk mogelijk kan inrichten en we hebben samen gekeken naar wat oude, unieke exemplaren ter decoratie.” zegt Susanne. Kun jij wat hulp gebruiken met de inrichting en de stijl van je interieur? Maak dan nu een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze stylisten.

Interieurstylist Susanne aan het woord

Shop de look

Ben je ook gevallen voor de meubels en accessoires van Marco & Lisa? Shop dan hieronder de look en bekijk hier de complete aflevering.

Lees ook...

Interieurstylist aan het woord

Onze interieurstylist Esmee vertelt je wat de meerwaarde kan zijn van een goed interieuradvies. Ook geeft ze je graag wat tips & tricks. Benieuwd? Lees snel verder.

Binnenkijken bij Marco & Lisa

De kersttafel mag best wel shinen! Wij gingen voor Scandinavisch met een retro twist, wat sparkling en een toefje goud. Shop de look!

New beginnings

New beginnings In het nieuwe jaar ruim je op met een blikvanger New in! Opruimen in 2023 doe je uiteraard in stijl.