Terugblik beurs huis & energie

Terugblik beurs huis & energie

We hebben een mooi weekend beleefd tijdens de beurs die in het teken stond van duurzame woonoplossingen. Veel bezoekers hebben ons advies gevraagd over hoe je met je interieur kunt bijdragen aan duurzamer wonen. Er zijn dan ook flink wat interieuradviezen gepland in ons Creative Centre! In onze stand werden meubels van tijdloze kwaliteit gebruikt. In een eigentijdse en opvallende setting hebben we onze visie over duurzamer wonen gepresenteerd: organische vormen en meubels gemaakt van kwalitatief hoogwaardige, duurzame materialen. De gebruikte kleuren (achterwand: Terrazzo Tan en zijwand met ronde opening: Sweet Gardenia) zijn van Histor. Ook het Duurzaam woonhuis dat we met onze collectie meubels hadden ingericht, trok veel belangstelling! Hier zie je een korte terugblik van de beurs Huis & Energie die van 12 t/m 14 november gehouden werd in Expo Haarlemmermeer.


beurs gemist?

Beurs gemist, maar heb je behoefte aan een interieuradvies die gaat over duurzame woonoplossingen? Dat kan, je kunt voor een inspirerend interieuradvies gewoon een afspraak maken.

Maak een afspraak voor een interieuradvies en geef in het reactieveld aan dat je advies wilt hebben over duurzamer wonen.  

Lees ook...

Early summer vibes

Early summer vibes Yes, de temperaturen schieten omhoog en het vroege zomerzonnetje zorgt ervoor dat je huis zonovergoten is! Het interieur moet

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!