Bezorging & betaling

Bezorging

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Afhalen

Af te halen producten kun je, nadat je van Het Kabinet een afhaalbericht heeft ontvangen, ophalen bij de afhaalbalie in het Logistiek Centrum aan de Rumpsterweg 11 in Bunnik.

Betaling bij bezorging

Bij levering moet de factuur voor de meubels in zijn geheel worden voldaan. Dit kan op de volgende wijze:

PIN

Je kunt bij aflevering pinnen bij onze bezorgers. Dit is veilig en simpel. Het pinapparaat is niet geschikt voor creditcards. Het is aan te raden om bij je bank te controleren of de daglimiet voor mobiel betalen toereikend is. De bank kan dit eenmalig aanpassen. Let wel op, indien je het daglimiet laat aanpassen, geldt dit slechts voor 1 transactie. Je kunt dan die dag je pas alleen gebruiken voor de levering van de meubels.

Contante betaling

Indien je met contant geld wilt betalen, verzoeken wij je het bedrag voor levering in de winkel te voldoen.

Per bank

Wanneer je gebruik maakt van een overschrijving per bank, vragen wij je deze 3 werkdagen voor aflevering van de meubels over te maken. Het bedrag moet voor aflevering van de meubels bij ons zijn ontvangen.

Bij deelleveringen wordt de aanbetaling altijd verrekend met de laatste levering. In de winkel kun je ook betalen met VISA, Mastercard of Maestro.

Betaling in de winkel

Je kunt op de volgende manieren in onze winkel betalen:

Pin

In de winkel kunnen zowel klanten uit het binnen- als buitenland electronisch betalen met een betaalpas. De kosten voor een pintransactie zijn geheel voor onze rekening.

Creditcard

In de winkel is het mogelijk te betalen met een creditcard van VISA, Mastercard of Maestro. De kosten voor een transactie met een creditcard zijn geheel voor onze rekening.

Contant

Wij accepteren briefgeld met een waarde van: € 5,-. € 10,-, € 20,-, € 50,-, € 100,-, € 200,- en € 500,-. Buitenlandse valuta kunnen wij niet aannemen.

Het Kabinet Cadeaucard

Ga voor een verrassend en origineel cadeau en kies voor het geven van een cadeaucard van Het Kabinet. Het is het perfecte cadeau voor feestdagen, verjaardagen, bruiloften en/of jubilea. De ontvanger kan shoppen in onze winkel voor het bedrag waarmee de card is opgeladen. De cadeaucard van Het Kabinet is niet inwisselbaar voor geld.