Shark elementenbank Bodilson

Trends of tijdloos design

Interieur is een weerspiegeling van wie je bent. De collectie van Bodilson bestaat uit eigentijdse meubels en woonaccessoires met een stoere uitstraling die zich thuis voelen in elk interieur. Een verrassende mix van stijlen en pure materialen.

Bekijk meer van het merk Bodilson

Bank Shark

Moderne en comfortabele elementenbank van het merk Bodilson. Diverse opstellingen, kleuren en stoffen mogelijk. Tevens ook verkrijgbaar in een leren uitvoering.

2299

De prijs is voor het getoonde exemplaar in stofgroep 1
Icoon stofkleuren

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

De bank Shark is een comfortabele elementenbank met een eigentijdse, kubistische uitstraling. Door de losse elementen kun je er eenvoudig een supergrote bank van maken. Hij is verkrijgbaar in veel stofkleuren en leer. De prijs is voor getoond exemplaar in stof.

Hoogte: 70 cm
Zithoogte: 41 cm
Diepte: afhankelijk van de opstelling
Lengte: afhankelijk van de opstelling

Getoond exemplaar:

  • Element 160 back R +
  • Element recamiere back L

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.