sfeer_fresh

Bank Fresh

Een frisse look krijgt hoekbank Fresh door de ronde afwerking van de rugleuningen met brede armleuningen. Voeg daar het ruime zitgebied aan toe en je hebt alles waar een hoekbank aan moet voldoen. Geen statisch object maar een hoogwaardig afgewerkt meubel waar iedereen graag op gaat zitten. De Fresh is in diverse varianten kleuren en stoffering te bestellen. Uit de collectie van het merk DYYK.

2430

Vanaf prijs gebaseerd op 3-zits + Dormeuse large in stofgroep A
Icoon stofkleuren

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

Het tijdloze design van de bank Fresh en de hoogwaardige materialen en afwerking staan garant voor jarenlang zitcomfort. De bank Fresh is verkrijgbaar als losse bank in 3 maten en als elementenbank met elementen met 1 armleuning en 2 afmetingen dormeuse. Tevens is er een bijpassende hocker leverbaar. Creëer je eigen bank door de ruime keuze in uitvoeringen en stoffen.

Hoogte: ca. 78 cm
Diepte: ca. 95 cm
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: ca. 44 cm
Zitdiepte: ca. 59 cm

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.