Maak een afspraak
en kom binnen

WOONSHOPPEN IN ONZE WINKEL

Een team van woonspecialisten staat voor je klaar om je te helpen met al je woonwensen en interieurvragen! We zijn blij dat we onze klanten weer mogen verwelkomen in onze woonwinkel en dat je op afspraak kunt langskomen. Je kunt ook nog steeds videobellen met onze woonspecialisten, zodat je online vanuit huis kunt woonshoppen in onze winkel. Hieronder kun je zien wat de mogelijkheden zijn.

Woonshoppen met videochat

Wil je vanuit huis bij ons woonshoppen? Maak een videobelafspraak met een personal shopper en je bent in één klik in onze winkel om onze collectie te bekijken. Ben je op zoek naar een nieuwe bank? Een personal shopper staat geheel tot je beschikking! Hoe werkt het? Heel simpel, in 3 stappen ben je samen met een personal shopper in onze woonwinkel. Laat ons weten wat je wilt en geef aan welke dag en tijdstip je het beste uitkomt.

Op afspraak langskomen

Graag willen we je uitnodigen om op afspraak te komen woonshoppen in onze winkel. Onze winkel van 6000m2 is groot genoeg om voldoende afstand te houden en we hanteren uiteraard de richtlijnen van het RIVM. Om niet teveel bezoekers tegelijkertijd te ontvangen, werken we met tijdsloten. Dus maak snel een afspraak, zodat we je bezoek snel kunnen inplannen! Dit kan telefonisch of per mail via onderstaande button.

Woonshoppen met een personal shopper