2-zitsbanken

Op zoek naar een compacte bank? Dan is een tweezitter ideaal voor je woonkamer

Compact wonen

Een 2-zitsbank past vanwege het compacte formaat in vrijwel de meeste interieurs en biedt voldoende ruimte aan twee personen. Plaats een 2-zitsbank alleen of combineer het met een fauteuil of poef. Een groot deel van onze collectie banken heeft een 2-zitsbank als keuzemogelijkheid. Alle 2-zitsbanken zijn verkrijgbaar in talloze leer- en stofsoorten. Ook met de poten of het onderstel zijn er veel mogelijkheden. Hieronder vind je een selectie banken, waarbij een tweezitsopstelling mogelijk is.

2-zitsbanken

De getoonde banken zijn allemaal in een 2-zits uitvoering en in verschillende stof- en leersoorten beschikbaar. 

Lekker knus

Misschien woon je klein of op kamers, ben je je droom nagejaagd en betrek je een ‘tiny house’ of ben je op zoek naar klein meubilair om een ruimte in huis extra body te geven. Wat de reden ook is, de 2-zitsbank biedt de perfecte uitkomst wanneer iedere vierkante meter in huis telt.

In 2-zitsformaat is de keuze nog steeds ruim. Ga voor een 2-zitter met chaise longue als je languit wil relaxen maar te maken hebt met beperkte ruimte. Een 2-zitsbank is ook een goede oplossing voor bijvoorbeeld een kleine studio. Wanneer alles in slechts een ruimte gebeurd is een bescheiden bank de perfecte woonoplossing.