Inspirerend interieuradvies nodig?

We maken graag samen een plan voor een nieuwe indeling en meubels

Inspirerend advies

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak met een woonspecialist en laat je adviseren over je nieuwe interieur. Er wordt een nieuwe indeling gemaakt op basis van jouw wensen en situatie. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

tijdloos

Vintage Originals

Een vintage meubelstuk geeft je interieur een persoonlijk tintje, want zo’n uniek item heeft zoveel eigenheid, daar maak je echt een statement mee. Juist de combinatie van oud & nieuw geeft een verrassend en spannend resultaat. Het Kabinet zoekt altijd van heinde en ver naar de mooiste pareltjes, en bieden ze een tweede leven. Dat is niet alleen duurzaam, want sommige items verdienen, opgeknapt en al, een mooi plekje bij interieurliefhebbers!

tijdloos

Iconisch & kleurrijk

Gebaseerd op iconische ontwerpen, die een nieuwe look krijgen zodat jij deze items ook in een modern interieur kwijt kan. Dat is wat de designers van het merk HKliving mogelijk maken. Van designmeubels tot aan het bekende 70’s servies. HKliving heeft het allemaal.

tijdloos
tijdloos

Werken bij

Als ambitieuze woonwinkel, die nooit stilstaat, zijn wij op zoek naar gepassioneerde collega’s voor verschillende afdelingen binnen Het Kabinet Wonen. Ben jij op zoek naar een nieuwe carrière? Bekijk dan snel onze vacatures.

tijdloos

Volg ons op Instagram

Loading feed...