Skip to content

zitmeubels

Zitmeubels

Een grote leefbank of stijlvolle zitbank in velvet, comfortabele fauteuils of stoere leren stoelen voor de eettafel. Mooie, comfortabele en vooral kwalitatieve zitmeubels zijn een must voor ieder interieur. Op een goed zitmeubel kun je pas écht ontspannen! Het Kabinet heeft een uitgebreide en zorgvuldig samengestelde collectie zitmeubels in verschillende woonstijlen. In onze woonwinkel kun je kiezen tussen heel veel verschillende materialen, stoffen, leersoorten en kleuren. Elk zitmeubel kun je eigenlijk naar jouw hand zetten! Bekijk een selectie van ons assortiment online of laat je adviseren in onze woonwinkel. Ook kun je een afspraak maken voor een interieuradvies.

Heerlijk relaxen na een dagje hard werken, op zondag wegkruipen met een goed boek of gezellig samen Netflixen. Een bank is meer dan alleen maar een plek om op te zitten! Bovendien moet hij ook de wow-factor hebben.

BANNER_Banken_1920x700.jpg
selectie BANKEn
b.sfeer_foto_fauteuil_daan-1.jpg

Een fauteuil maakt je zithoek compleet. Kies er eentje in een andere kleur of stof dan de zitbank voor een mooi contrast. Of ga voor een fauteuil waar je heerlijk in weg kunt zakken en op kunt relaxen. 

selectie fauteuils

Een geslaagd dineetje begint eigenlijk al met het kiezen van comfortabele stoelen! De eethoek is vaak het middelpunt van je huis en bepaalt grotendeels de uitstraling van je interieur, dus ga voor een set die past bij jouw stijl en leefsituatie. 

b.sfeer_foto_stoel_kuif.jpg
selectie STOELEN
BANNER_Krukjes_1920x700.jpg

Een krukje is ideaal in ieder interieur. Je schuift hem makkelijk aan om extra zitplaatsen te creëren en naast de bank is een krukje ook superhandig om je glas op te zetten.

selectie krukjes

Volop zitruimte aan de eettafel met een lange eetkamerbank. Met een bankje kun je met nog meer mensen genieten van een heerlijk etentje.

BANNER_Bankjes_1920x700.jpg
selectie bankjes
bannerhockers.jpg

Een poef in de woonkamer is super stylish en multifunctioneel. Schuif hem aan bij de bank of fauteuil voor wat ontspanning voor je benen. Met een dienblad transformeer je je poef tot salontafel.

selectie poefjes