Skip to content

zitmeubels

Zitmeubels
Een grote leefbank, comfortabele fauteuils of stoere stoelen om de eettafel. Comfortabele zitmeubels zijn een must in ieder interieur. Hier kan je tot rust komen en ontspannen. Het Kabinet heeft een uitgebreide collectie zitmeubels en een ruime keuze aan materialen, stoffen en kleuren. Bekijk het assortiment online of laat je adviseren in de winkel

Heerlijk relaxen na een dagje harde arbeid, op zondag wegkruipen met een goed boek of gezellig samen Netflixen. Een bank is meer dan alleen maar een plek om op te zitten! Bovendien moet hij ook de wow-factor hebben.

BANNER_Banken_1920x700.jpg
selectie BANKEn
b.sfeer_foto_fauteuil_daan-1.jpg

Een fauteuil maakt je zithoek compleet. Kies er eentje in een andere kleur of stof dan je zitbank voor een spannend effect. Of een fauteuil waar je heerlijk in weg kunt zakken en op kunt relaxen. 

selectie fauteuils

Een comfortabele stoel is een belangrijk element van een fijn diner. De eettafel is het middelpunt van de keuken en de stoelen zorgen voor de versterking van de sfeer. 

b.sfeer_foto_stoel_kuif.jpg
selectie STOELEN
BANNER_Krukjes_1920x700.jpg

Een krukje is ideaal in ieder interieur. Natuurlijk schuif je een kruk makkelijk aan om extra zitplaatsen te creëren, maar naast de bank biedt een krukje een handige afzetplaats.

selectie krukjes

Volop zitruimte aan de eettafel met een comfortabel bankje. Met een bank kun je met nog meer mensen genieten van een heerlijke maaltijd.

BANNER_Bankjes_1920x700.jpg
selectie bankjes
bannerhockers.jpg

Praktisch, flexibel én comfortabel, dat is een poef in de zithoek. Schuif hem aan bij de bank of fauteuil voor een momentje ontspanning. Of transformeer je poef met een groot dienblad tot salontafel.

selectie poefjes

KUNNEN WE JE ERGENS MEE HELPEN?

Wil je direct advies?

Een woonspecialist wil je graag adviseren!

CHAT MET ONS

Klik onder in je scherm op het groene icoontje om met ons te chatten!