Stoel fresh

Minimalistisch design

Trends of tijdloos design, interieur is een weerspiegeling van wie je bent. De collectie van Bodilson bestaat uit eigentijdse meubels en woonaccessoires met een stoere uitstraling die zich thuis voelen in elk interieur. Een verrassende mix van stijlen en pure materialen. Geef jij Flush een plekje in jouw moderne of tijdloze eetkamer?

Bekijk de meubelen van Bodilson

Stoel Flush

Deze minimalistische stoel met tijdloze uitstraling zit heerlijk comfortabel en heeft een retro look.

249

Vanaf prijs gebaseerd op stofgroep 1
Icoon stofkleuren

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

De eetkamerstoel Flush, uit de collectie van Bodilson, staat op een slank metalen onderstel en is verkrijgbaar in diverse soorten stof en in leer. Tevens verkrijgbaar met armleuning (Eetkamerstoel Fresh). De Flush is lekker licht en daardoor gemakkelijk te verplaatsen.

* Uitsluitend per 2 te bestellen/genoemde prijs is per stuk

Breedte: ca. 51 cm.
Hoogte: ca. 84 cm.
Diepte: ca. 58 cm.

Eetkamerstoel Flush is een ontwerp van het Nederlandse merk Bodilson. De afgeronde vormen, het minimalistische design en het zwart gepoedercoate onderstel geven Flush een moderne en minimalistische uitstraling.

Naast dat het een knap design is staat ook comfort centraal bij eetkamerstoel Flush. Als je houdt van een stevige zitcomfort dan ben je met deze stoel aan het juiste adres. Flush zorgt ervoor dat je een actieve zithouding aanneemt. De stoel is verkrijgbaar met of zonder armleuning.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende producten