Nicolas Vahé

origineel, lekker en kwalitatief

Nicolas Vahé is een bekende Franse chef, patissier en chocolatier. In 2007 heeft hij zijn levenslange passie voor lekker eten verwerkt in zijn eigen collectie met verschillende producten. Zie hieronder een selectie van producten die te vinden zijn in onze winkel! Nog even geduld.. binnenkort beschikbaar op onze website. 

Over nicolas vahé

Zijn collectie bestaat uit alles wat je nodig hebt in de keuken. Prachtige, eerlijke en bovenal heerlijke producten. Nicolas is geboren in Amiens, het Noorden van Frankrijk en daar ontwikkelde hij al gauw zijn liefde voor eten. Zijn collectie is een mix van traditionele recepten en de moderne keuken. 

De collectie van nicolas vahé

Nicolas Vahé heeft een liefde voor goede smaak! Zijn producten draaien om eenvoud en kwaliteit. Zijn collectie omvat een breed scala van producten met lekkernijen, gift bags en accessoires. Maak jezelf of een ander blij met zijn producten. Zo worden momenten in de keuken nog waardevoller. 

 

Merken bij het Kabinet

Kom langs in onze woonwinkel in Bunnik en laat je inspireren door onze unieke collectie met onderscheidende merken. Naast grote bekende merken als HK Lving en VT Wonen, vind je ook minder bekende als Jess Design, Zuiver en natuurlijk ons eigen merk New Routz. Maar ook voor voor accessoires en verlichting vind je bij ons merken als Zusss en It’s About Romi. Bekijk onze collectie online of laat je in onze winkel inspireren en krijg een persoonlijk interieuradvies.