New beginnings

In het nieuwe jaar ruim je op met een blikvanger

New in!

Opruimen in 2023 doe je uiteraard in stijl. En dat kan ook met de nieuwe kasten van New Routz! Soft-retro met een stoer, industrieel randje. Hiermee wordt opbergen gewoon een feestje. We hebben de nieuwe modellen alvast een mooi plekje in onze volledig vernieuwde winkel gegeven. De collectie ademt één en al seventies uit en door de geometrische vormen, speels verspringende vlakken, worden het bijna museale objecten in je interieur. De collectie heet dan ook niet voor niets Sculpture.

Liever dan lief

Is het geen schatje? Het wandkastje Aspen is stiekem onze favoriet uit de nieuwe collectie Sculpture van New Routz. De rondingen, strakke lijnen met diepte-effect en de retro-kleuren maken het helemaal hip. Hij heeft sowieso een perfect formaat voor kleine ruimtes zoals de hal of de keuken. En achter de deurtjes is genoeg plek om de nodige spullen op te bergen.

Knap staaltje vakwerk

New Routz staat voor een warme, aardse stijl. Ook de nieuwe collectie bestaat weer uit een mooie mix van industrieel en een minimalistische vormentaal met een sculpturaal karakter. Hier komt een serieus staaltje vakwerk bij kijken, ze zijn allemaal met de hand gemaakt! De metalen vakkenkast Vermont is zo’n mooi voorbeeld van een modern, tijdloos en en in het oog springend ontwerp. Het rookglas in de deurtjes bij de zwarte variant maakt de kast een tikkeltje mysterieus en uniek! Ga jij voor zwart of de zandkleur?

Zoeter dan zoet

Het Kabinet favorieten

Lees ook...

Interieurstylist aan het woord

Onze interieurstylist Esmee vertelt je wat de meerwaarde kan zijn van een goed interieuradvies. Ook geeft ze je graag wat tips & tricks. Benieuwd? Lees snel verder.

Binnenkijken bij Marco & Lisa

De kersttafel mag best wel shinen! Wij gingen voor Scandinavisch met een retro twist, wat sparkling en een toefje goud. Shop de look!

New beginnings

New beginnings In het nieuwe jaar ruim je op met een blikvanger New in! Opruimen in 2023 doe je uiteraard in stijl.