New beginnings

In het nieuwe jaar ruim je op met een blikvanger

New in!

Opruimen in 2023 doe je uiteraard in stijl. En dat kan ook met de nieuwe kasten van New Routz! Soft-retro met een stoer, industrieel randje. Hiermee wordt opbergen gewoon een feestje. We hebben de nieuwe modellen alvast een mooi plekje in onze volledig vernieuwde winkel gegeven. De collectie ademt één en al seventies uit en door de geometrische vormen, speels verspringende vlakken, worden het bijna museale objecten in je interieur. De collectie heet dan ook niet voor niets Sculpture.

Liever dan lief

Is het geen schatje? Het wandkastje Aspen is stiekem onze favoriet uit de nieuwe collectie Sculpture van New Routz. De rondingen, strakke lijnen met diepte-effect en de retro-kleuren maken het helemaal hip. Hij heeft sowieso een perfect formaat voor kleine ruimtes zoals de hal of de keuken. En achter de deurtjes is genoeg plek om de nodige spullen op te bergen.

Knap staaltje vakwerk

New Routz staat voor een warme, aardse stijl. Ook de nieuwe collectie bestaat weer uit een mooie mix van industrieel en een minimalistische vormentaal met een sculpturaal karakter. Hier komt een serieus staaltje vakwerk bij kijken, ze zijn allemaal met de hand gemaakt! De metalen vakkenkast Vermont is zo’n mooi voorbeeld van een modern, tijdloos en en in het oog springend ontwerp. Het rookglas in de deurtjes bij de zwarte variant maakt de kast een tikkeltje mysterieus en uniek! Ga jij voor zwart of de zandkleur?

Zoeter dan zoet

Het Kabinet favorieten

Lees ook...

5 cadeautips voor Moederdag

5 cadeautips voor Moederdag Misschien een cliché, maar wij vinden dat je Moederdag niet voorbij kan laten gaan! 14 mei is dé

Vintage Originals

Vintage Originals Vintage Orginals Shop jouw oude, unieke ‘Vintage Originals’ bij Het Kabinet Wonen Met unieke items maak je een echt statement!

Interieurstylist aan het woord

Creëer je eigen wellness flow in huis met de Scandinavische interieurstijl. Maak het gezellig en knus en kies bewust voor materialen die er toe doen. Ontdek meer.