Japandi

omarm de stilte
japandi

We kunnen dan wel niet ver op reis, dat betekent niet dat we invloeden van ver kunnen gebruiken voor ons interieur! Wij zijn in onze fantasie afgereisd naar Japan ter inspiratie voor onze fotoreportage. 

De minimalistische architectuur van de locatie met elementen als de binnentuin, waar een grote olijfboom als een sculptuur nonchalant staat te pronken, doet al een beetje Japans aan! Voor de styling gebruikten we een natuurlijk palet, bestaande uit veel houttinten, wit, zwart, grijs en beige. Om het wat spannender te maken hebben we een accent van terra-roze toegevoegd, een kleur die veel wordt gebruikt in Japanse illustraties.

Het geheel is luchtig, voelt warm en heel natuurlijk. We wilden de ruimte logisch invullen, alsof het er altijd heeft gestaan. Een daybed kon niet ontbreken, we hebben een prachtig exemplaar van bamboe gebruikt. De kast met bamboedeuren roept een beeld op van ruimtes met semi-transparante wanden zoals je dat veel in Japanse interieurs ziet toegepast

Mix van Scandinavisch design en Japans minimalisme.

omarm de stilte

Door meubels en accessoires toe te voegen, waarbij het accent ligt op natuurlijk en functioneel vloeit alles moeiteloos in elkaar. Ook mooie materiaalcontrasten zoals het tafelblad van keramiek met subtiele vloeiende aardetinten en het gebruikte leer van de stoelen en eetkamerbankje.Het resultaat is dan ook een mooie mix van functioneel Scandinavisch design en Japans minimalisme. In dit huis wordt de stilte omarmd!

shop the japandi look!

Dressoir Samuel eiken fineer
Vanaf: 1.195,00
Bank Japandi
3.362,85
Eettafel Stella
Vanaf: 1.070,00
Daybed Pammi
499,00
Stoel Billy
169,00
Fauteuil Julius
915,00
Wandlamp Kalimantan
Vanaf: 112,00
Hanglamp Kalimantan
Vanaf: 112,00
Eettafel Ace
Vanaf: 1.309,00
Stoel Smash
vanaf 340,00