Verf

Met kleur komt een interieur tot leven

Samen met de verfcollecties va Histor komen onze interieurs tot leven. Uit de brede collectie hebben we een aantal kleuren geselecteerd die naadloos aansluiten op onze visie op wonen. Het toegepaste kleurenpalet vormt de basis voor de invulling van het interieurplan en met deze collectie kunnen we een compleet interieur realiseren waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Histor is toch wel dé specialist en trendsetter op het gebied van kleur en levert al jarenlang verf van een hoogwaardige kwaliteit.

Nieuw Creative centre

In het Creative centre van Het Kabinet wonen vind je een overzicht van de totale kleurencollectie van Histor. We tonen en adviseren je de geselecteerde kleuren die passen bij onze collecties, deze is verdeeld over onze 3 stijlgroepen: Urban, Classic en Now. Onze stijlkamers zijn dan ook totaalpresentaties, waarin meubels, accessoires, wand- en vloerbekleding op een inspirerende manier worden gepresenteerd in één woonstijl.

signing - creative centre _icon

CREATIVE CENTRE

Een wand vol kleureninspiratie

Hieronder zie je een kleine greep uit de Histor-inspiratiepaletten die aansluiten bij de kleur van het jaar 2024: Limitless. Een frisse, zachte pasteltint met de kracht om te verrassen. In onze winkel vind je een wand vol Histor kleurenstalen die de perfecte match vormen om je interieur compleet te maken in jouw stijl.

Sneakpeeks van onze binnenkijkers

Interieuradvies

Wil je ook een interieur in jouw stijl, waar alles perfect op elkaar is agestemd, van meubels, wanden tot vloer? Laat je adviseren door onze woonspecialisten en kies voor een ineterieuradvies op maat. Samen werken we aan jouw complete interieur! Nadat jij je woonwensen hebt aangegeven, werken onze stylisten het complete plan uit. De hoeveelheid verf wordt door onze stylisten berekend en wordt meegeleverd met de bijbehorende meubels. Nadat de wanden door jou zijn geverfd, is je droominterieur gerealiseerd! 

Samenwerking met stijlmeesters

De samenwerking tussen Het Kabinet Wonen, Histor, Eijffinger en Douglas & Jones betekent een revolutie op het gebied van interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar een loftachtige sfeer met tijdloos design, een trendy interieur vol met eye-catchers of een eigentijds klassiek interieur, Het Kabinet Wonen biedt een uitzonderlijke ervaring die je verwachtingen zal overtreffen. Benieuwd naar onze partners? Kijk snel verder.