Behang

Een collectie sieraden voor je wand

Samen met Eijffinger hebben we een eigentijdse collectie behang samengesteld. Deze collectie is een unieke aanvulling op onze meubels en sluit naadloos aan op onze visie op wonen. Behang is een sieraad voor je wand en met deze collectie kunnen we een compleet interieur realiseren, waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Eijffinger is een absolute specialist en trendsetter op het gebied van behang en levert dan ook behang van een hoogwaardige kwaliteit.

Nieuw Creative centre

In het Creative centre van Het Kabinet wonen vind je een overzicht van de totale behangcollectie van Eijffinger, verdeeld over onze 3 stijlgroepen: Urban, Classic en Now. Onze stijlkamers zijn dan ook totaalpresentaties, waarin meubels, accessoires, wand- en vloerbekleding op een inspirerende manier worden gepresenteerd in één woonstijl.

signing - creative centre _icon

CREATIVE CENTRE

Het assortiment

Hieronder zie je een kleine sneakpeek van de behang collectie die speciaal voor Het Kabinet Wonen is samengesteld. In onze winkel vinden jullie nog veel meer pareltjes. Zo maak je jouw interieur helemaal in jouw stijl. 

Sneakpeeks van onze binnenkijkers

Interieuradvies

Wil je ook een interieur in jouw stijl, waar alles perfect op elkaar is afgestemd, van meubels, wanden tot vloer? Laat je adviseren door onze woonspecialisten en kies voor een interieuradvies op maat. Samen werken we aan jouw complete interieur! Nadat jij je woonwensen hebt aangegeven, werken onze stylisten het plan uit. De hoeveelheid behang wordt door onze stylisten berekend en wordt meegeleverd met de bijbehorende meubels. Nadat de wanden door jou zijn behangen, is je droominterieur gerealiseerd!

Samenwerking met stijlmeesters

De samenwerking tussen Het Kabinet Wonen, Eijffinger, Histor en Douglas & Jones betekent een revolutie op het gebied van interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar een loftachtige sfeer met tijdloos design, een trendy interieur vol met eye-catchers of een eigentijds klassiek interieur, Het Kabinet Wonen biedt een uitzonderlijke ervaring die je verwachtingen zal overtreffen. Benieuwd naar onze partners? Kijk snel verder.