Duurzame woonoplossing


Duurzame woonoplossingen
huis & energie beursstand D35

Wij geloven in meubels met een lange levensduur. Met tijdloze kwaliteit waarborg je dat meubels generaties lang mee kunnen. Wij zijn trotse partner van de beurs Huis & Energie en onze meubels vind je dan terug ook in het Duurzaam droomhuis, dat op deze beurs groots wordt gepresenteerd. Ook hebben wij een eigen stand waar we je meer willen vertellen over onze collectie en hoe we door middel van interieuradvies jouw huis van duurzame woonoplossingen kunnen voorzien. Wil je ons bezoeken tijdens de beurs? Je bent welkom van vrijdag 12 t/m zondag 14 november in de Expo Haarlemmermeer. Er zijn meer dan 100 stands met producten en diensten waarmee jij direct aan de slag kunt om je eigen woning duurzamer te maken! Bestel hier je tickets. 

Tijdloze kwaliteit

Kwalitatief hoogwaardige meubels zijn per definitie duurzamer, want ze gaan uiteraard veel langer mee. In onze collectie vind je veel meubels van een tijdloze kwaliteit. Wij zien deze meubels dan ook als een investering in je huis, voor nu en voor de toekomst.

Interieuradvies Het Kabinet Wonen
Een interieuradvies met oog voor duurzaam wonen

Wij willen graag ons steentje bijdragen en onze bezoekers inspireren met onze collectie tijdloze, kwalitatief hoogwaardige meubels. Onze woonspecialisten willen je helpen met het inrichten van een duurzamer interieur. Samen met jouw woonwensen gaan we kijken welke meubels het beste passen in jouw droomplaatje en ervoor zorgen dat dit plan bijdraagt aan duurzamer wonen.

Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies en geef in het reactieveld aan dat je advies wilt hebben over duurzamer wonen. 

Onze duurzame favorieten

Hier zie je meubels die bijdragen aan duurzamer wonen. Van duurzaam keramiek tot aan gerycled teakhout. 

Lees ook...