Droominterieur

Stap in onze droomwereld

Een leeg interieur is als een wit canvasdoek, voordat je het gaat invullen, bepaal je eerst wat je wilt vertellen om vervolgens een schets van het totaalbeeld te maken. Je visualiseert als het ware je eigen droomwereld! Stap in die van ons en laat je prikkelen door Dreamscape, een interieurbeleving vol met warme aardetinten, zachte stoffen en kubistisch design.

Stap in onze droomwereld

Een palet met bruine, roze en beige tonen in combinatie met speelse vormen en contrasten in zwart. De keramieken tafelbladen, roestige kleur van het ronde vloerkleed en zwierige pampas pluimen geven het geheel een natuurlijke en warme uitstraling. 

Door het gebruik van verschillende texturen wordt alles heel aaibaar! Het fluweel in champagnekleur van de bank voelt aan als een zachte, melkachtige deken. Dat de bank Eden heet, lijkt bijna geen toeval!

Dagdromen op een fluweelzachte bank. Alsof je op een wolk ligt, zo zacht!

Stap in onze droomwereld

De meubels en accessoires hebben sprekende vormen, die je wilt aanraken en je verleiden. Golvende, ronde vormen, zigzag en horizontale lijnen, het levert een dynamisch beeld op.

Aansprekend Design

Het dromerige decor van Dreamscape bestaat uit een collectie meubels en accessoires in opvallend design dat aanspreekt. Het geheel is door het kleur- en materiaalgebruik en de vormentaal  perfect op elkaar afgestemd.

Lees ook...