Samenwerking Douglas & Jones Logo

Tegels en Vinylvloeren

Een stijlvolle collectie voor wand en vloer

Samen met Douglas & Jones hebben we een stijlvolle collectie Vloer- en Wandtegels en Vinylvloeren samengesteld. Deze collectie is een unieke aanvulling op onze meubels en sluit naadloos aan op onze visie op wonen. Met tegels en vinylvloeren kunnen we een compleet interieur realiseren, waarbij meubels, wanden en vloeren perfect op elkaar zijn afgestemd. Douglas & Jones is een absolute specialist en trendsetter op het gebied van keramische tegels en levert al jarenlang producten van hoge kwaliteit.

Stalenlab & Stijlkamers

In het Stalenlab van Het Kabinet Wonen vind je een overzicht van de collectie Tegels & Vinylvloeren van Douglas & Jones. We hebben de collectie verdeeld over onze 3 stijlgroepen: Urban, Classic en Now. Onze stijlkamers zijn dan ook totaalpresentaties, waarin meubels, accessoires, wand- en vloerbekleding op een inspirerende manier worden gepresenteerd in één woonstijl.

signing - creative centre _icon

STALENLAB

Het assortiment

Hieronder zie je een kleine impressie van ons tegels- en vinylvloeren assortiment. Samengesteld uit drie verschillende woonstijlen: Urban, Classic en Now. In jouw reis door onze winkel zul je verrast worden door het verfraaiende effect dat een prachtige tegel- of vinylvloer voor jouw huis kan hebben. 

Sneakpeeks van onze binnenkijkers

Interieuradvies

Wil je ook een interieur in jouw stijl, waar alles perfect op elkaar is afgestemd, van meubels, wanden tot vloer? Laat je adviseren door onze woonspecialisten en kies voor een interieuradvies op maat. Samen werken we aan jouw complete interieur! Nadat jij je woonwensen hebt aangegeven, werken onze stylisten het plan uit. Als er tegels en/of vinylvloeren worden gekozen, gaat – indien gewenst – een externe specialist de ruimte opmeten en op afspraak het project uitvoeren. De meubels worden hierna opgeleverd. Jouw droominterieur is gerealiseerd!

Samenwerking met stijlmeesters

De samenwerking tussen Het Kabinet Wonen, Douglas & Jones, Eijffinger en Histor betekent een revolutie op het gebied van interieurontwerp. Of je nu op zoek bent naar een loftachtige sfeer met tijdloos design, een trendy interieur vol met eye-catchers of een eigentijds klassiek interieur, Het Kabinet Wonen biedt een uitzonderlijke ervaring die je verwachtingen zal overtreffen. Benieuwd naar onze partners? Kijk snel verder.