Skip to content

Bank Brooke

2.706,00

De bank Brooke is een eigentijdse bank met klassieke kenmerken.  De brede armleuningen geeft de bank een royale uitstraling en tevens kan je kiezen voor capitons in de leuningen. Prachtig is de bank in de witte boucle stof zoals afgebeeld maar kan in diverse andere stoffen! Kom langs voor de mogelijkheden of vraag een offerte aan.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Direct informatie over dit product? Stel je vraag via de chatfunctie of videobel met één van onze woonspecialisten in onze woonwinkel.

Benieuwd hoe videobellen in zijn werk gaat? Klik hier

bank_brooke

Bank Brooke

De bank Brooke heeft heel veel mogelijkheden. Je kunt je kiezen uit verschillende bankopstellingen en talloze stof- en leersoorten, zodat er altijd een uitvoering mogelijk is, die past bij jouw stijl en woonsituatie.
*Genoemde prijs is prijs van getoond model gebaseerd op een 4 zits bank in stofgroep B

Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

AFMETINGEN

Hoogte 82 cm

Breedte 252 cm (4 zits)

Diepte 100 cm

 

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.

Impressie videochat