Skip to content

Bank Bob

2.164,00

De bank Bob, uit de collectie Classic Home, is een tijdloze familiebank met een klassieke look and feel en qua stijl voornaam te noemen. Hij komt dan ook goed tot zijn recht in een landelijke woonomgeving of een statig herenhuis. Het chique karakter van Bob wordt versterkt door de losse rugkussens en de rustige belijning van het ontwerp.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Direct informatie over dit product? Stel je vraag via de chatfunctie of videobel met één van onze woonspecialisten in onze woonwinkel.

Benieuwd hoe videobellen in zijn werk gaat? Klik hier

Sfeer Bank Bob

Bank Bob

Door de ruime stof- en stikselkeuze, de vele opstellingsmogelijkheden, hethoogwaardige zitcomfort en het kwalitatieve materiaalgebruik, is Bob een veelzijdige bank te noemen. Deze bank wordt getoond in één van onze vele stijlkamers in onze woonwinkel. Kom langs en probeer hem zelf uit! Je kunt ook nu contact met ons opnemen met je vragen, een offerte aanvragen via onderstaande button of zelfs een gratis interieuradvies aanvragen met één van onze woonspecialisten (klik hier voor meer informatie over interieuradvies).

Dit artikel is niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3 zits + longchair L in stofgroep A.

AFMETINGEN

Hoogte: 95 CM
Diepte: 100 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 44 CM
ZItdiepte: 64 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.

Impressie videochat