Sfeer Foto Fauteuil Tessel

Tijdloos design

De rugleuning van deze geheel gestoffeerde fauteuil lijkt je wel te omhelzen. De zachte look van de rug en armleuning staan prachtig in contrast met de strakke metalen, zwarte draaivoet. Laat je in onze woonwinkel verrassen door deze bank en kom proefzitten! Heb je behoefte aan advies? Maak dan een afspraak voor Interieuradvies met een woonspecialist.

Fauteuil Tessel

Sierlijke vorm met contrasterende moderne draaivoet.

990

Vanafprijs is gebaseerd op stofgroep A

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

Origineel vormgegeven draaifauteuil op zwarte draaivoet. Het losse zitkussen biedt een heerlijk zacht comfort en de gebogen leuning werkt ondersteunend. De fauteuil Tessel is leverbaar in een groots assortiment stof en leer.

Hoogte: ca. 88 cm.
Breedte: ca. 80 cm.
Zitdiepte: ca. 50 cm.

De sierlijke vorm van model Tessel leent zich voor een combinatie met de strakke lijnen van een hoekbank. De fauteuil brengt de afwisseling die nodig is in het interieur. De 4-teens draaivoet (zwart gemoffeld) houdt de Tessel stevig op zijn plek, maar maakt de fauteuil tegelijkertijd beweeglijk en speels.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.