Held Kameraad oker living - Dyyk 01

Modern design

Haal wat gezelligheid in huis met fauteuil Kameraad. De ronde vormen en het zwart metalen onderstel zorgen samen voor een minimalistische en stijlvolle uitstraling. Laat je in onze woonwinkel verrassen door deze fauteuil en kom proefzitten! Heb je behoefte aan advies? Maak dan een afspraak voor Interieuradvies met een woonspecialist.

Fauteuil Kameraad laag

Deze allemansvriend is robuust en comfortabel.

Vanaf 985

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

Hoogwaardig comfort in industriële stijl. De fauteuil Kameraad heeft aan de achterkant een zwart metalen frame in rastervorm en staat op een draaivoet met vier tenen. Leverbaar in een ruim assortiment stof en diverse luxueuze leersoorten. Tevens verkrijgbaar met hoge rugleuning.

Kameraad laag:

Breedte: 83 cm
Hoogte: 79 cm
Diepte: 70 cm
Zithoogte: 46 cm
Zitdiepte: 45 cm

Kameraad hoog:

Breedte: 83 cm
Hoogte: 92 cm
Diepte: 70 cm
Zitdiepte: 46 cm

Zithoogte: 45 cm

 

De Kameraad heeft een luxueuze uitstraling, maar nodigt tegelijkertijd uit om op te gaan zitten. Deze allemansvriend is verkrijgbaar in leer, dat de fauteuil stoer en robuust maakt, of in textiel, waardoor deze een meer verfijnde uitstraling krijgt. Past goed in combinatie met een (hoek)bank, voor de ideale TV-hoek.

De Kameraad is ook als hoge variant te verkrijgen. De hoge rug zorgt voor een zeer comfortabele fauteuil. Met de smal oplopende rug is de Kameraad Hoog een luxe toevoeging aan je interieur. De verlengde rug, in combinatie met een knusse hoes maakt deze fauteuil tot de perfecte deal tussen robuust en comfortabel.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.