195.204.DZ_.A_stoel_boxer_dop_stof_sfeer_02-2

Tijdloos design

Boxer is een stijlvolle, slanke eetkamerstoel met een modern karakter en comfortabele zit. Stel stoel Boxer naar eigen smaak samen en maak een keuze uit de diverse soorten stoffen of leer. Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de showroom. Laat je in onze woonwinkel verrassen door deze eetkamerstoel en kom proefzitten! Heb je behoefte aan advies? Maak dan een afspraak voor interieuradvies met een woonspecialist.

Interieuradvies

Stoel Boxer

Moderne, comfortabele eetkamerstoel Boxer past perfect in een stijlvol interieur. Voor als je van slank en tijdloos design houdt.

415

Prijs gebaseerd op stofgroep A
Icoon stofkleuren

Vanwege de vele mogelijkheden is dit product niet online te bestellen. Je kunt een offerte aanvragen voor de gewenste uitvoering en navraag doen voor de actuele levertijd. Je kunt ook gebruik maken van de chatfunctie, zodat je direct je vraag kunt stellen aan een woonspecialist.

De stoel boxer is een gestoffeerd kuipstoeltje met armleuningen. De stoel is voorzien van een stijlvol, zwart onderstel wat de stoel een modern karakter geeft. Het is ook mogelijk om dit onderstel met wieltjes of in een RVS variant te verkrijgen. Daarnaast heb je een ruime keuze uit verschillende soorten stoffen of leer.

Neem contact met ons op voor meer informatie of kom langs in de showroom.

Hoogte: ca. 81 cm.
Breedte: ca. 57 cm.
Diepte: ca. 61 cm.
Zithoogte: ca. 49 cm.
Zitdiepte: ca. 45 cm.
Armhoogte: ca. 67 cm.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.