504.AR8800_bankje_artisan_03-2

Handgemaakt met bezieling op Java: De natuur staat centraal bij het merk Dbodhi. Het merk zoekt bij het ontwerpen van meubels naar het beste balans tussen cultuur en natuur met als gevolg een prachtige collectie aan meubels. Kortom, meubels met een verhaal.

Bankje Artisan

Tijdloos en rustiek is het bankje Artisan. De bank is gemaakt van teruggewonnen teakhout. Een uniek ontwerpkenmerk zit in de constructie van het onderstel van de bankjes. Dit is geïnspireerd op het traditioneel Javaanse constructiesysteem ‘Purus’, waarbij de houten verbindingen op zorgvuldige wijze in elkaar worden geplaatst.

Vanaf 389

Vanafprijs gebaseerd op 120 x 30 cm

Het bankje Artisan  is volledig vervaardigd uit gecertificeerd, massief, teruggewonnen teakhout van hoge kwaliteit en is verkrijgbaar in diverse maten en er is tevens een bijpassende tafel mogelijk. Uit de serie Artisan van het merk Dbodhi.

Lengte: 120/140/160/180/200/220/240 cm

Breedte: 35 cm

Hoogte: 47 cm

Het Artisan bankje wordt gemaakt van teruggewonnen teakhout dat afkomstig is van eeuwenoude huizen uit afgelegen dorpen in Oost-Java. Het teakhout komt uit een regio die bekend is om haar hoogwaardige teak, en komt van bomen van meer dan 60 jaar oud. Door een levendige geschiedenis en leeftijd, zit het rustieke hout vol karakter.

Met haar unieke texturen is het teakhout duidelijk te onderscheiden van net gezaagd hout. Door hergebruik brengt dit teakhout niet alleen historie en karakter in je huis, maar is het ook nog eens goed voor het milieu.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende producten