Skip to content

New Routz Washington vitrinekast - small

625,00

De New Routz Washington is een ambachtelijk gemaakte metalen vitrinekast met 1 deur. De bovenste helft van deze deur is voorzien van glas. De plank in het interieur is ook een glazen plaat en de binnenkant van deze kast is wit. De New Routz Washington is verkrijgbaar in het zwart, wit en grijs. Deze kast is ideaal voor het inrichten van kleine kamers of een thuiskantoor.

Heb je meer ruimte voor een vitrinekast? Dan kan je de New Routz Washington kast ook krijgen in een brede variant met 2 deuren. Kom langs in onze woonwinkel en ontdek de mogelijkheden met deze vitrinekast.

 

 

 

 

 

Direct informatie over dit product? Stel je vraag via de chatfunctie of videobel met één van onze woonspecialisten in onze woonwinkel.

Benieuwd hoe videobellen in zijn werk gaat? Klik hier

AFMETINGEN

Hoogte: ca. 200 cm.
Breedte: ca. 50 cm.
Diepte: ca. 40 cm.

 

 

DETAILS

Materiaal: metaal

 

 

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.

Impressie videochat