Bij de meubels van New Routz staan eerlijke vormen en materialen centraal. Dit merk maakt met name gebruik van natuurlijke materialen. Je herkent New Routz aan het stoere karakter, maar in sommige meubels herken je ook een retro stijl.

Vitrinekast Glendale

De metalen vitrinekast Glendale uit de collectie van New Routz heeft 2 openslaande deuren met glas. Deze vitrinekast heeft een mooie industriëel-klassieke uitstraling door de bijzondere glasverdeling in de deuren. Geef de vitrinekast Glendale een prominente plaats in je interieur en gebruik hem bijvoorbeeld om accessoires, servies of je kookboeken in uit te stallen.

995

Verwachte levertijd: ca. 2 - 5 werkdagen + leveringsafspraak

Glendale is gemaakt van een zware kwaliteit metaal, in een vintage zwarte verf afgewerkt en heeft een witte binnenkant. Achter de stalen deuren bevinden zich vier praktische legplanken. Naast deze variant bestaat de serie Glendale uit de collectie van New Routz uit diverse modellen glaskasten waaronder een hoog model en diverse dressoirs.

Hoogte: ca. 150 cm.
Breedte: ca. 88 cm.
Diepte: ca. 36 cm.

Metaal afgewerkt in zwart met witte binnenkant in combinatie met transparant glas.

Het Kabinet is een CBW-erkende winkel en biedt productgarantie op haar totale collectie.

Klik hier voor meer informatie.

Het Kabinet bezorgt met eigen bezorgers bestellingen van meubels met een waarde vanaf € 750,- gratis door heel Nederland, met uitzondering van de Waddeneilanden. De meubels worden in huis geplaatst, mits de vrije doorgang is gewaarborgd. De gebruikte verpakkingsmaterialen nemen wij mee terug.

Klik hier voor meer informatie.

Aanvullende producten