Skip to content

Bank Dolly

1.135,00

De eigentijdse bank Dolly is uitgevoerd met zit- en rugkussens uit één stuk voorzien van knopen. Verkrijgbaar als losse bank in 3 maten en als elementenbank met elementen met 1 armleuning en 2 afmetingen, chaise longue en een hoekelement. Tevens is er een bijpassende fauteuil en hocker leverbaar. Creëer je eigen bank door de ruime keuze in uitvoeringen en stoffen.

Klik op Offerte aanvragen om meer informatie over dit artikel te ontvangen.

Direct informatie over dit product? Stel je vraag via de chatfunctie of videobel met één van onze woonspecialisten in onze woonwinkel.

Benieuwd hoe videobellen in zijn werk gaat? Klik hier

Sfeer Foto Bank Dolly

Bank Dolly

Dit artikel is niet online te bestellen. In onze winkel adviseren wij je graag over de verschillende mogelijkheden in kleur, materiaal en opstellingen.
*Genoemde prijs is vanaf prijs gebaseerd op een 3-zits bank in stofgroep A.

Detail Bank Dolly
Sfeer Bank Dolly

AFMETINGEN

Hoogte: 75 CM
Diepte: 92 CM
Lengte: afhankelijk van de opstelling
Zithoogte: 40 CM
ZItdiepte: 60 CM

48f4fb42 0aee 478b Bd0f 4f767fbf1743
INTERIEURADVIES

Laat je woonwensen uitkomen! Maak een afspraak voor een gratis interieuradvies met één van onze woonspecialisten. Met onze collectie gaan we jouw droominterieur realiseren.

Het Kabinet maakt gebruik van cookies om je bezoek aan onze website zo aangenaam mogelijk te maken. Omdat je gebruik maakt van onze diensten, gaan wij ervan uit dat je akkoord gaat met ons gebruik van cookies.
Lees hier meer over onze privacy policy.

Impressie videochat