Salontafel

3x styling salontafel

Snackplekjes en stillevens, je salontafel is multifunctioneel! Combineer er twee, een small en extralarge. Ga voor een artistieke look: koffietafelboeken, vazen, kunstwerkjes en serveerbladen; die zet je op een salontafel met veel oppervlakte!

Mix and match

Maak iets bijzonders van je zithoek en combineer verschillende salontafels. Door modellen te kiezen die in hoogte en afmeting verschillen, creëer je een speels geheel. Ook handig om erbij te pakken als je er eentje aan de andere zijde van de bank nodig hebt! Combineer tafelbladen van glas, keramiek, hout of natuursteen voor een mooi contrast. Hier zie je drie ronde varianten in verschillende kleuren, maar je kunt ook een lager, rechthoekig model onder een hogere plaatsen.

Stoer randje

Wil je een meer industriële uitstraling? Ga dan voor een wat stoerder model zoals hier getoond: glanzend rookglas in combinatie met een ijzeren lijnenspel. Zet een mooie plant (bijvoorbeeld enkele cactussen) op je salontafel en een houten schaal om een stoer stilleven te creëren! Een hogere variant zet je dan naast de bank of fauteuil.

Minimal design

Hou je van puur design, van een salontafel met bijzondere details en die ingetogen van karakter is? Kies dan eentje met een minimalistische vormgeving, waar de kwaliteit van afspat. Hier zie je hoe je een designers-look kan geven aan je interieur, door een salontafel als object in de ruimte te plaatsen met daarop een klein stilleven van vaasjes en koffietafelboeken (een mooi fotoboek bijvoorbeeld). 

Lees ook...